galawesh

Kategori: TANKAR

..

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag hatar just den här dagen. Det har gått 3 år sen vi var en hel familj och om 1 månad har det gått 4 år. Jag önskar att jag hade dig här hemma och fira dig som alla andra gör. Och kanske lägga upp en bild på dig, precis som alla andra. Men det känns som om du är så långt borta och du kommer aldrig vara så nära mig igen. Jag vill inget mer än att vara din dotter igen, som förut, men det kommer aldrig ske. Det jag är mest ledsen över är att jag aldrig kommer få tillbaka den relationen med dig, dela minnen, skratt, tjafs och allt annat. Jag kommer aldrig att förlåta dig för det du har gjort och jag kommer nog få leva utan min pappa resten av mitt liv.

Var glada ni som får fira eran pappa just idag! För det är många andra som önskar att dom fick göra det.
Jag har lärt mig att folk glömmer vad du sagt, dom glömmer vad du har gjort, men kommer aldrig glömma hur du känt dig.

Vimmel fotograf

Det känns som om det är mycket som är på gång nu men det är bara kul tycker jag. Jag har alltid velat hålla på med flera saker samtidigt för att hålla mig sysselsatt. Jag vill ha något att göra hela tiden! Nu jobbar jag extra som vimmel fotograf för Örebroguiden.se
Jag fotar alla klubbar i Örebro på helgerna! Min första gång var för någon månad sen och det ska bli kul att bli ännu duktigare på det här!